Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ίσαρη Αρκαδίας - Νοέμβριος 2009

Ίσαρη φυσικά. Για όσους θέλουν ένα χωριό -μπουκίτσα για το weekend, με καταπληκτική θέα και γνήσια φύση και χωριάτικα σπιτάκια.

Φτάσαμε Παρασκευή βράδυ και ο ξενώνας Ισαραίικο σπίτι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Ο χώρος μαγικός, τα δωμάτια πολυτελή αλλά με χαρακτήρα σπιτικό και με θέα που κόβει την ανάσα...

Η φιλοξενία της Βάσως και της Αθανασίας μοναδική, μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας.

Οι βόλτες στη Μεγαλόπολη, στα γύρω χωριά, στις πλατείες και στις βρυσούλες μας ανανέωσε .. η φύση ντυμένη στα χρώματα του φθινοπώρου. Πεντακάθαρη ατμόσφαιρα και μυρωδιές από τα τζάκια..

Για φαγητό αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το Νερόμυλο του Νικόλα, στην εκκλησία-θαύμα της Α.Θεοδώρας με τη σκεπή που έχουν φυτρώσει 17 πλατάνια! Το φαγητό ήταν πολύ καλό απλά ο χώρος, όντας αχανής και άδειος, δε μας τράβηξε ιδιαίτερα, μας θύμισε τεράστιο χώρο κατασκήνωσης ή στρατοπέδου. Είναι το ότι απευθύνεται σε όσους επισκέπτονται την εκκλησία δλδ πούλμαν κ τέτοια.. δεν πειράζει,ήταν πολύ καλό το φαγητό.

Την Κυριακή φύγαμε και περάσαμε από το Λεβίδι και τη Χωτούσσα. Ωραία χωριά,το Λεβίδι είναι μεγαλούτσικο.Φάγαμε υπέροχο ψητό στον Κουμπούρη. Θαύμα: δεν κάπνιζε κανένας μέσα. Τελικά οι άνθρωποι στην επαρχία είναι πιο μπροστά από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν επιθυμείτε να σχολιάσετε, είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι!